Secretariat

Η γραμματεία προετοιμάζει στις Βρυξέλλες, συντεταγμένες και εκθέσεις σχετικά με τις εργασίες των τμημάτων και ενημερώνει τα μέλη της σχετικά με όλες τις σχετικές ευρωπαϊκές πολιτικές και τα νομικά ζητήματα.


Διεύθυνση της Γραμματείας:
Rue du 98 Trone
4ème Etage
Β - 1050 Βρυξέλλες
Βέλγιο

Τηλέφωνο: 08 08 +32/2/502
Φαξ: 60 30 +32/2/502
E-mail: secretariat@coceral.com


Η Δρ Τερέζα BABUSCIO, Γενικός Γραμματέας

Η Τερέζα είναι από την Ιταλία και κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στα τρόφιμα, στην γεωργία και στο Δίκαιο Περιβάλλοντος.
Αφού εργάστηκε ως λέκτορας για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης "La Sapienza" και το Πανεπιστήμιο "La Tuscia" - Βιτέρμπο, εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Γενική Διεύθυνση Υγείας και Καταναλωτών, για ένα μπλε βιβλίο πρακτικής άσκησης. Εντάχθηκε στην COCERAL το 2007 ως σύμβουλος σε θέματα πολιτικής  , το 2010, έγινε Γενικός Γραμματέας υπεύθυνος για την τυχαία παρουσία ΓΤΟ, τη διαχείριση και γενικά το γενικό συντονισμό, COCERAL εσωτερικές υποθέσεις και η σχέση με τους βουλευτές και τον προϋπολογισμό. Τερέζα είναι υπεύθυνη για Unistock και Euromalt. Πριν μετακομίσει στις Βρυξέλλες που έχει αφιερώσει λίγο χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες με επίκεντρο το αμερικανικό σύστημα την Ασφάλεια των Τροφίμων και εργάστηκε στην Αίγυπτο συμβουλεύει τους εξαγωγείς των φρούτων και των λαχανικών για φυτοϋγειονομικά θέματα. Τερέζα μιλά Ιταλικά, Αγγλικά και Γαλλικά.


Gloria GABELLINI
Gloria Gabellini κατέχει Master στη Γεωργική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, Ιταλία. Αφού εργάστηκε ως βοηθός έρευνας στο γεωπονίας και της εκμηχάνισης ενεργειακές καλλιέργειες », εντάχθηκε στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Γενική Διεύθυνση Γεωργίας για πρακτική άσκηση. Μέσα COCERAL είναι υπεύθυνη για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, τις μυκοτοξίνες και τη φυτοπροστασία. Gloria είναι επίσης υπεύθυνος του τμήματος agrosupply COCERAL και είναι Γενικός Γραμματέας του Euromaisiers. Gloria έχει ιταλική υπηκοότητα: μιλάει ιταλικά, αγγλικά και γαλλικά.


Έλενα BERLONI
Έλενα Berloni κατέχει Master of Science in Business και Marketing Management από το Πανεπιστήμιο Bocconi του Μιλάνου, στην Ιταλία. Αποφοίτησε στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (CLEA) στο ίδιο πανεπιστήμιο. Αφού εργάστηκε ως ασκούμενος στο τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Eridania Tate & Lyle SpA, ένωσε COCERAL γραμματεία πρώτον για μια πρακτική και, στη συνέχεια, διορίστηκε ως Junior σύμβουλος σε θέματα πολιτικής COCERAL, συμβάλλοντας έτσι τα ρυθμιστικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων και ζωοτροφών περιοχή, όπως Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ), τις προσμείξεις, τα μικροβιολογικά κριτήρια, τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές hygiene.She μιλά Ιταλικά, Αγγλικά και Γαλλικά.


Julien Taieb
Julien Taieb έχει θητεύσει σε νόμο και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Κοινοτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Aix-en-Provence, Γαλλία. Εργάστηκε για δύο χρόνια στη Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως νομική αναλυτής και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε, για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, η θέση του Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο FEFAC, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που εκπροσωπεί βιομηχανικούς παρασκευαστές σύνθετων ζωοτροφών. Ένωσε COCERAL ως ανώτερος πολιτικός σύμβουλος υπεύθυνος για την εφαρμογή και τη διαχείριση της ορθής εμπορικής πρακτικής (GTP) κώδικα, ένα σύστημα διασφάλισης της ποιότητας που αναπτύχθηκε από COCERAL. Εστιάζει, επίσης, σχετικά με τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν από COCERAL μαζί με τους εταίρους κατά μήκος της αλυσίδας για την εφαρμογή των νομοθεσιών υγιεινή των τροφίμων και των ζωοτροφών. Julien έχει γαλλική και ιταλική εθνικότητες. Εκτός από γαλλικά και ιταλικά, μιλάει αγγλικά και ισπανικά.


Χένρι VARGA
Henry Βάργκα είναι σουηδική / και της Σλοβακίας είναι ο σύμβουλος σε θέματα πολιτικής για το εμπόριο και συναφή θέματα. Κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πτυχίο στη Διοίκηση της ΕΕ έργων.
Μιλάει Σουηδικά, Αγγλικά, Γερμανικά και της Σλοβακίας.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.


Ναταλία Σαββίνα
Ναταλία Σαββίνα είναι τα Ουκρανικά. Κατέχει πτυχία Master στη Διοίκηση και ξένων γλωσσών από τα πανεπιστήμια της Κίεβο, Ουκρανία. Εργάστηκε ως Διευθυντής Γραφείου για δέκα χρόνια, εργάστηκε ως διερμηνέας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Εργάζεται ως γραμματέας COCERAL / Βοηθός και είναι υπεύθυνος για το χειρισμό ημέρα με την ημέρα της χορήγησης διευκολύνσεων και καθήκοντα για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του γραφείου. Ναταλία μιλά ουκρανικά, ρωσικά, γαλλικά, αγγλικά και ισπανικά.


Patricia THONUS
Patricia Thonus είναι Βέλγος. Έχει εργαστεί για τα τελευταία 32 χρόνια στον χρηματοπιστωτικό τομέα, κυρίως για τις διεθνείς ενώσεις. Άρχισε να εργάζεται σε COCERAL τον Ιούνιο του 2011 και είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά και τη διαχείριση γραφείων. Patricia μιλάει γαλλικά, αγγλικά και ολλανδικά.


David CRUNELLE
Ο David Crunelle είναι Βέλγος. Κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ο David εντάχθηκε COCERAL τον Μάρτιο του 2010 ως ανεξάρτητος σύμβουλος και είναι υπεύθυνος για την υποστηρίζουν, Εταιρική Ταυτότητα & Γραφιστικής και GTP πιστοποιητικά διαχειριστή και τη συντήρηση. Εκτός από την εργασία μερικού χρόνου του στο COCERAL, εργάζεται ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε ένα γραφείο επικοινωνίας και ως εκπαιδευτής στην οπτική επικοινωνία και τη φωτογραφία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Comments